Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
ezCAN / Aux lights sometimes don't come on when bike starts.
« Last post by BradB on October 20, 2020, 12:55:01 AM »
I have a Gen 2 ExCan on my 2014 BMW R1200GS. I have a set of Denali lights, a horn and extra brake lights run through my EzCan. Everything has worked quite well but I've always had one glitch. I leave the aux lights on all the time (at reduced %) but on occasion when starting the bike the aux lights will be off. I depress and hold the turn signal, they come on and then everything seems normal again.

There is no apparent pattern to this. I can't predict when the lights will not turn on. I want them on all the time for safety reasons but since I can't depend on them being on I have to turn the ignition on and physically check the lights (which means getting off the bike and looking at them), each time I want to ride. Really inconvenient!

Is this a known bug? What can I do to fix this glitch? Thanks for the help!

Brad
22
GS-911 Wifi / Re: Endless "unable to connect, retrying" messages
« Last post by Motormike on October 20, 2020, 12:38:44 AM »
It says: Config Utility: Up to date.  Interface: Up to date.

In my frustration (which is pretty high as you can tell) I forgot to mention one important clue?  When I first hooked up the GS-911, everything seemed to work.  I got as far as an Auto-Scan.  As I recall, as soon as it finished the auto-scan, the signal was lost.  It was late, so, since no faults were found on the auto-scan, I simply shut everything down for the night.  Now, it won't stay hooked up. "No response...retrying" is the exact wording.  After six tries it seems to time out and I get the "couldn't retrieve data, Connection Lost page.
But when I try to use the red "Reconnect" button, nothing happens.
23
ezCAN / Re: Latest User Manual for ezCAN
« Last post by BradB on October 20, 2020, 12:35:35 AM »

I've embedded a couple of surprises in there for the keen reader...


I'm looking! I'm looking!
24
ezCAN / Re: New feature requests for ezCAN ?
« Last post by BradB on October 20, 2020, 12:26:50 AM »
A garage door opening method would be utilized by MANY people. That would be great!
25
GS-911 Wifi / Re: Endless "unable to connect, retrying" messages
« Last post by schuppi on October 20, 2020, 12:08:37 AM »
Okay,

Version: 2004.3 is the latest one and will update your Interface. Maybe it works
26
GS-911 Wifi / Re: Endless "unable to connect, retrying" messages
« Last post by Motormike on October 19, 2020, 11:49:01 PM »
Spent another hour messing with it, to no avail!!! >:(. I'm using a windows lap top with the supplied cable.  No bluetooth.  The device registers on the task launcher, I can launch the web browser page, select the proper bike (2016 1200gs LC) and get as far as the functions page.  As soon as I click on a function (like ECM, or special functions) it immediately shows a "disconnected" "retrying" message and the battery voltage indication (which did show 12.4 volts with the bike on) drops to --.  That's it.  No amount of retries or reboots, relaunches or re-starts makes any difference.
27
GS-911 Wifi / Re: Endless "unable to connect, retrying" messages
« Last post by schuppi on October 19, 2020, 10:24:22 PM »
Hello

I think, pictures of your WIFI utility settings and GS911 setup will be helpfull 8)
28
GS-911 Wifi / Re: Endless "unable to connect, retrying" messages
« Last post by Motormike on October 19, 2020, 09:22:27 PM »
Yes, I did ALL that.  The GS-911 "beeps" like it has been recognized.  I can usually pull up the model list and select 1200LC, but that's as far as it gets. When I try to do any diagnostics, scan, etc. all I get are multiple "unable to connect, retrying 1, retrying 2, retrying 3, etc.
29
GS-911 Wifi / Re: Device not connected - No Autoscan
« Last post by schuppi on October 19, 2020, 09:05:37 PM »
Hello
by the way, what's about the settings ?  Tools > connections

30
GS-911 Wifi / Re: Endless "unable to connect, retrying" messages
« Last post by schuppi on October 19, 2020, 09:00:03 PM »
Hello

Thank you. Nice first post with too little informations 8)

Did you read the hex-code manual ? downloaded the WIFI utility ?
Please try to connect your brand new GS911 and your bike with the included
USB cable.
>setting the software via settings
> Connection via USB
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10