Recent Posts

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
41
General Discussion / Re: Update problem
« Last post by Ruan on February 14, 2020, 09:09:37 AM »
Have problems updating from version 1912.1 to the last version.
No way to make it happen. Neither by the software as such nor bye the updater tool. Any idea what to check for?

Hi Exopar

Would you mind logging a ticket on our helpdesk, I would like gather more information from you and some screenshots if possible.

https://www.hexcode.co.za/contact-us-1

Kind regards
Ruan
42
General Discussion / Re: Update problem
« Last post by psund70 on February 14, 2020, 07:41:24 AM »
Fixed mine problem.
Downloaded GS-911Downloader-1911.2.exe it does not work att all  :(

then GS-911wifiUtility-2001.1.exe which worked and then updated the GS-911 firmware  :)
43
General Discussion / Re: Update problem
« Last post by psund70 on February 13, 2020, 08:55:04 PM »
Can't update mine either. It says there's a new update but nothing happens when I press the button to update.
44
General Discussion / Update problem
« Last post by exopar on February 13, 2020, 07:28:01 PM »
Have problems updating from version 1912.1 to the last version.
No way to make it happen. Neither by the software as such nor bye the updater tool. Any idea what to check for?
45
General Discussion / Re: Update Problems
« Last post by white on February 13, 2020, 03:44:21 PM »
Today I had time to look into this problem again.
Because of the lack of time, I also didn't had time for a support ticket.

While searching for a decent OBD-2 connector for my cars, I saw on a forum the comment an "Cannot connect to / no response from Controller" is most likely a hardware or connectivity problem.
So I tried again, but with a different USB C to B connector, and it worked again.

Changed back to the USB C to B connector I used in the past, and surprisingly that one also worked as it should.

There must have been a bad connection.
Problem solved. (I hope at least)
46
R1200 models / Re: R1200 2006 Oil Light Flashing prior to starting the bike
« Last post by mike d on February 13, 2020, 10:05:18 AM »
Thanks Wayne, response passed on.

Mike
47
R1200 models / Re: R1200 2006 Oil Light Flashing prior to starting the bike
« Last post by WayneC on February 13, 2020, 09:33:51 AM »
Hi All,

Apparently the sender unit was the first thing to be changed, it's a single wired sender unit,  no difference when changed.

Mike

Understood, check if they bought a new BMW unit, some after market senders have shown lamp flashing including at higher rpm
48
R1200 models / Re: R1200 2006 Oil Light Flashing prior to starting the bike
« Last post by mike d on February 12, 2020, 07:00:44 PM »
Hi All,

Apparently the sender unit was the first thing to be changed, it's a single wired sender unit,  no difference when changed.

Mike
49
R1200 models / Re: R1200 2006 Oil Light Flashing prior to starting the bike
« Last post by Skim on February 12, 2020, 12:47:36 PM »
Hi Mike,
Interesting. Please give feedback if you can.
50
R1200 models / Re: R1200 2006 Oil Light Flashing prior to starting the bike
« Last post by mike d on February 12, 2020, 10:28:02 AM »
Hi Wayne,

Thanks for the prompt response. I have just sent it to him to check out.

Mike
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10