Author Topic: No response from Controller - New rear tire pressure sensor  (Read 18209 times)

rodster

  • Beta testers
  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
Bought a new tire pressure sensor from Beemer Boneyard for my spare rear wheel. Unfortunately it did not come with a sensor ID on the side. So I'm trying to get the GS-911 to learn the sensor.

Unit on bike, and had it woken up as a couple time the pressure did read on the instrument cluster display but it either comes up with a message on the gs-911 software of no response from controller or sensor learning interrupted.

Tried it with engine running and off, doesn't seem to matter... getting frustrated  anyone do this successfully that can give me a pointer?

Thanks in advance

Rod
Kamloops, BC
IBA 418
« Last Edit: May 24, 2014, 09:29:55 PM by rodster »

Jughead

  • Beta testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 768
  • Karma: +51/-3
    • Dual Sport Motorcycle Clinic
Re: No response from Controller - New rear tire pressure sensor
« Reply #1 on: June 02, 2014, 07:34:49 AM »
That's the bad thing about buying something like that second hand. You never know what you're getting. Chances are good that the battery is also on the way out. Change the battery and all should be well. What was the problem with the original sensor?

Guy
Dual Sport Motorcycle Clinic

rodster

  • Beta testers
  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
Re: No response from Controller - New rear tire pressure sensor
« Reply #2 on: June 08, 2014, 04:44:22 AM »
Actually it was a brand new unit from Beemer Boneyard, just no ID sticker.